Sprekers

We hebben een prachtige line-up van sprekers:

 

jos-burgers-532x533JOS BURGERS

Iedereen kent de aloude natuurwet ´Wat je geeft, krijg je terug´. Wie betere relaties wil, bijvoorbeeld met klanten, collega´s, of gewoon thuis, of meer invloed wil op zijn omgeving, moet zich de kunst van het geven zien eigen te maken. Door te geven bouw je tegelijkertijd krediet op, waardoor anderen zich begripvoller gaan opstellen en jouw fouten accepteren. Geven en krijgen is onmiskenbaar van toepassing op de Maashorst en haar ondernemers. Maar hoe pak je dat aan? Hoe grijp je met elkaar die kansen?

Jos Burgers is spreker en auteur. Jaarlijks verzorgt hij zo’n 150 Nederlandstalige presentaties, seminars en workshops. Hij houdt zijn publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s. Humor is daarbij een belangrijk wapen. Evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.”

Meer over JOS >

 

Hans Vereijken wethouder Landerd spreker op De Maashorst onderneemt HANS VEREIJKEN, WETHOUDER LANDERD

Hans Vereijken is voorzitter van het Bestuurlijk Regie team en wethouder van de gemeente Landerd. Hans komt ‘De Maashorst Onderneemt’ openen en laat ons zien welke enorme economische potentie de Maashorst heeft voor ondernemers. Na zijn opening is de toon gezet: ‘Ondernemers, grijpt uw kansen!’

 

 

Charme Camping Hartje GroenALICE VAN DEN BROEK, HARTJE GROEN

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’. Met deze lijfspreuk van Pipi Langkous gooiden Alice van den Broek en haar man Joep Manders twee jaar geleden het roer om. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het speciaal basisonderwijs greep Alice de kans om de wat gedateerde camping de Holenberg, prachtig gelegen midden in de Maashorst, nieuw leven in te blazen.

In april 2017 opende Charme camping Hartje Groen & De Boshut. Na een vliegende start won het splinternieuwe recreatiebedrijf, dankzij lovende reviews van hun gasten, de ZOOVER-award, beste camping van Brabant en top 10 van Nederland. In augustus van dit jaar wonnen ze de titel ‘Mijn zaak is de beste’ in het gelijknamige televisieprogramma op RTL 4. Ook zijn ze genomineerd door Visit Brabant voor de meest gastvrije locatie van Brabant.

Alice vertelt hoe zij vele vakantiegangers een geweldige tijd laat beleven midden in de Maashorst.

 

Maarten van Kempen Fitland spreker op De Maashorst OnderneemtMAARTEN VAN KEMPEN, FITLAND, TEUGEL

Maarten is een bevlogen ondernemer uit de regio Maashorst. Het meest bekend is hij misschien wel van het fitnessbedrijf Fitland dat hij ruim 30 jaar geleden heeft opgezet. Maar bij ons komt Maarten spreken over zijn plannen, en vooral de gedwongen aanpassingen daarvan, voor het Teugel Resort, bewegen en herstellen in de natuur van de Maashorst.

 

 

johan-lammers-649x649JOHAN LAMMERS

“Een cultuur die bindt en boeit wordt door veel bedrijven en organisaties volledig over het hoofd gezien of krijgt hooguit minimale aandacht. Terwijl cultuur zo belangrijk is voor mensen om ze het goede gevoel te geven, het gevoel dat ze er te doen, dat er een gelijkwaardige en gedeelde relatie bestaat. Ondernemers, klanten, leveranciers, het maatschappelijke umfeld, ze kunnen niet zonder elkaar. Met een eigen cultuur leg je de basis voor een langdurige samenwerking.

Geldt dat ook voor een natuurgebied als de Maashorst? Jazeker, want ook daar is sprake van een cultuur van vernieuwing, verandering, samenwerking, groei en (uiteindelijk) profijt voor iedereen. Een goede sfeer en cultuur in de bedrijf is essentieel voor duurzaam succes. Daar kom ik graag over spreken op andersOmdernemen.”

Johan treedt regelmatig op als spreker over klantgerichte cultuur en klantgericht leiderschap. Verder geeft Johan trainingen over excellent gastheerschap en adviseert directies van MKB-bedrijven. Zelf is hij ook nog actief als ondernemer met zijn evenementenbureau.

Meer over JOHAN >

 

 

Nico Verheijden, David Raakt, UdenDAGVOORZITTER: NICO VERHEIJDEN, DAVID RAAKT (Uden)

Nico is een ervaren professional in het marketing- en communicatievak. Sinds 2002 ondernemer in merkmanifestatiebureau DAVID. Gedreven door alles wat te maken heeft met strategie en de vertaalslag naar merk, communicatie en gedrag. Haalt energie uit sparren met klanten gericht op het nemen van besluiten. Analytisch sterk met een aanstekelijk enthousiasme en een gezonde dosis humor.

Meer over NICO >