Aanmelden

Business event ‘Maashorst onderneemt’

We zijn er klaar voor. En we zitten vol. 150 aanmeldingen. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Datum: dinsdag 23 oktober 2018
Ontvangst: 16:00 uur
Start: 16:30 uur.
Einde: 21.00 uur
Borrel toe
Locatie: Derks Bedrijfswagens. Belgenlaan 7, 5406 XN Uden.

Thema ‘De Maashorst Onderneemt’

Ook deze keer gaan we andersOm te werk, want we hebben een speciale partner erbij: Stichting Maashorst in Uitvoering (MIU). Samen zorgen we voor een programma door en voor ondernemers uit het gebied Maashorst. Want als er iemand van de Maashorst mag en kan profiteren dat zijn het de ondernemers uit de Maashorst zelf!

Bijblijven?

 

#3: het veelgevraagde vervolg op 2016 en 2017
In maart 2016 organiseerden wij ons eerste event. De 160 deelnemers (uitverkocht!) hadden een prima avond. Niet alleen dankzij Karin Bruers, Roland de Laak, de ‘misfits’, Rudy van Beurden en Roy van Boekel. Uit de feedback bleek dat ‘men’ het event verfrissend vond, anders, nu eens niet zo’n traditionele ondernemersborrel. Meteen na afloop besloten we door te gaan.

In 2017, te gast bij Natuurbegraven Maashorst, zijn we op deze voet verder gegaan. Burgemeester Marnix Bakermans, Twan Van Zandvoort van ElkeDagBij, Elke Wirtz van CSU, Ton Delisse personal trainer en toekomstregisseur Brian Kragtwijk namen ons allemaal mee in hun visie op andersOmdernemen en hoe zij daar succesvol in zijn. Lees het verslag.

Veel ondernemers hebben behoefte om andersOm naar zaken te kijken. Wij ook! Daarom: 23 oktober maart 2018 #3.