Stichting Maashorst in Uitvoering partner andersOmdernemen #3

Stichting Maashorst in Uitvoering (MIU) is de nieuwe partner voor ons business event op 23 oktober 2018. MIU is zelf ook in gesprek met vele ondernemers (en -verenigingen) om natuur & ondernemer in de Maashorst aan elkaar te koppelen. Hoe kunnen ondernemers gebruikmaken van de meerwaarde van de Maashorst en hoe kan de Maashorst profiteren van haar ondernemers?

In de herfstvakantie, de week voor ons business event, vindt het Oerfestival plaats.  MUI roept ondernemers op hieraan deel te nemen: “In de herfstvakantie zetten we de Maashorst op de kaart met het Oerfestival! Een festival met karakter: stoer, spannend, ruw en echt. Voor jong en oud. Jij mag hier dus niet ontbreken.”

Op het business event zullen we voorbeelden laten zien van ondernemerschap tijdens het Oerfestival.

Meer over Oerfestival >

Stichting Maashorst in Uitvoering

De Stichting Maashorst in Uitvoering bestaat uit een deskundig bestuur, voorgezeten door een voorzitter die is benoemd door het Bestuurlijk Regieteam op voordracht van de Stichting.

De stichting geeft concreet handen en voeten aan projecten die zijn opgenomen in de jaarplannen over de inrichting en beheer van het gebied. De taken van de stichting zijn veelomvattend: Zij sluit contracten, vraagt subsidies aan en verricht als rechtspersoon de rechtshandelingen. Ook beheert ze ‘de portemonnee’. De stichting wordt bijgestaan door een adviesraad met vertegenwoordigers uit de natuurorganisaties, wildbeheerseenheden, boeren, gastvrijheidssector en heemkundekring.