Jos Burgers komt naar andersOmdernemen #3

Jos Burgers is bekend van zijn uitspraken als Geeft nooit korting en zijn boek Eén fan per dag. Met ons thema ‘De Maashorst onderneemt’ mag hij natuurlijk niet ontbreken. De goeroe van de wederkerigheid gaat ons een uur lang prikkelen, aan het denken zetten en laten lachen. Want alles wat je geeft, krijg je terug!

Jos over zichzelf:

“Ik ben spreker en auteur. Jaarlijks verzorg ik zo’n 150 Nederlandstalige presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van mijn boeken. Ik houd mijn publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s. Humor is daarbij een belangrijk wapen. Evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.”

Zijn levensmotto is: ‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’. Jos gaat ons ongetwijfeld veel geven. Dat kunt u direct doorgeven aan uw klanten, relaties en … de Maashorst!

Jos al eerder zien spreken? Geen probleem, zijn presentaties zijn altijd weer anders, altijd boeiend, altijd leerzaam.

jos-burgers-ambassadeurs