Save the date: 23 oktober 2018 andersOmdernemen #3

Het business event bij u in de buurt dat u beslist niet wilt missen: andersOmdernemen. Na #1 in 2016 (D’n Office in Uden) en #2 in 2017 (Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk), nu andersOmdernemen #3. Terug in Uden, te gast bij Derks Bedrijfswagens.

Het thema is deze keer ‘De Maashorst onderneemt’. De Maashorst staat in 2018 symbool voor ontwikkeling en groei in de regio. Het draait allang niet meer om natuur alleen. We zien steeds meer (nieuwe) ondernemers initiatieven ontplooien. Business Event andersOmdernemen #3 staat volledig in het teken van deze trend. We kijken hoe de lokale en regionale ondernemers die in hun voordeel kunnen keren. Wat gebeurt er al en wat staat er te gebeuren? Met wie kun je samenwerken? Maar vooral: hoe pak je het zelf aan?

Een gevarieerde selectie sprekers en workshops staat voor jou klaar op dinsdag 23 oktober. Zij gaan je laten zien welke potentie de Maashorst heeft voor jouw business. Zij gaan je vertellen hoe je die verzilvert.